Elon Musk a jeho druhý vzkaz Putinovi: Pokud se souboje se mnou bojí, budu používat jen levou ruku, a to nejsem levák

Zahraniční 16. března 2022 | 12:50 — Anna Novotná
Americký miliardář Elon Musk vyzval v pondělí na svém Twitteru ruského prezidenta Vladimira Putina k souboji o Ukrajinu. Bojovat měli jeden na jednoho. Před pár hodinami Musk přitvrdil. Putina vyzívá k souboji, ve kterém bude používat jen jednu ruku.
Musk chce s Putinem bojovat o Ukrajinu, státníka vyzval k duelu / Depositphotos

Americký miliardář a šéf společností SpaceX a Tesla chce s ruským prezidentem bojovat o Ukrajinu. Elon Musk v pondělí na svém Twitteru vyzval Vladimira Putina k boji muže proti muži. V komentářích ho podpořil mimo jiné také kyjevský starosta a bývalý šampion boxu Vitalij Kličko.

Nejbohatší muž na planetě Elon Musk už v pondělí světu ukázal, že se Vladimira Putina nebojí. „Tímto vyzývám Vladimira Putina k duelu. Sázkou je Ukrajina,“ napsal směsicí angličtiny, ukrajinštiny a ruštiny Elon Musk. 

 

„Byla by to pocta,“ odpověděl na otázku, zda by ho souhlasná odpověď ze strany ruského prezidenta zaskočila a v komentářích také všechny ujišťoval, že svou výzvu myslí naprosto vážně.

Šance na rozřešení konflitku tímto způsobem jsou dle ukrajinských médií téměř nulové. Spekuluje se ohledně Putinovy izolace od všech včetně svých nejbližších spolupracovníků a nezapomíná se ani na dlouhý vyjednávací stůl, kterému se dostalo pozornosti v polovině února.

Americký podnikatel ale není zvyklý se vzdávat, a tak poslal ruskému státníkovi další vzkaz. „Pokud se souboje se mnou bojí, souhlasím s tím, že budu používat jen levou ruku,“ vzkázal a dodal, že není levák.

Jeden z nejmocnějších lidí na planetě Vladimir Putin zatím mlčí. Reakce se nebál čečenský vůdce Ramzan Kadyrov, který si urážku ruské hlavy státu nenechal líbit. "Elone Musku, neradil bych ti zápasit s Putinem. Je to úplně odlišná váhová kategorie. A nejde tu jen o bojová umění," napsal Kadyrov na telegramu.


Zdroj: Twitter, businessinsider.com.

 

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu