Pochybnosti kolem koronaviru. Politik odpálil mediální bombu

Domácí 13. června 2020 | 06:51 — Ilona Cílková
Italský poslanec Vittorio Sgarbi zpochybnil pravdivost vládou uváděného počtu obětí na koronavirus a obvinil ji ze lži. Italské ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo šokující statistiku, podle které přes 25 tisíc Italů zemřelo na koronavirus. Ve skutečnosti zemřeli na jiné smrtelné nemoci a na vrub epidemii lze přičíst 925 lidí. A ani to není stoprocentně jisté.
Další 3 fotografie v galerii
Počet mrtvých na COVID-19 není tak vysoký, jak uvádí statistiky / Pixabay

„Nemluvme o 25 tisících mrtvých. Není to pravda. Neužívejte smrti k rétorice terorismu. Data z Italského institutu veřejného zdraví říkají, že 96,3 % lidí zemřelo na jiné patologie. To jsou přesná čísla. Musíme se spojit proti diktatuře. Musíme se spojit ve jménu pravdy. Lhali nám, že tento virus je něco víc než chřipka. “

„Sjednoťme se v boji proti pokrytectví, podvodu a falešným údajům, kterými terorizujete italské občany. Těch 25 tisíc lidí zemřelo na rakovinu, na srdeční zástavu a na jiné patologie. Neponižujme tuto zemi! Těch 25 tisíc lidí nezemřelo na koronavirus. To není pravda. Je to způsob, jak terorizovat Itálii a zavést diktaturu bez souhlasu,” uvedl poslanec Sgarbi ve svém emotivním projevu.

Ze statistiky ministerstva zdravotnictví vyplývá, že v celé Itálii, na základě informací z patologických nálezů a pitevních zpráv, zemřelo na Covid-19 jen kolem tisícovky lidí. Zbytek z onoho obrovského oficiálního čísla obětí zemřel z jiných důvodů, jako jsou infarkty, mrtvice, záněty střev, leukémie a další nemoci, které nemají naprosto žádnou souvislost s koronavirem.

Statistika tak potvrdila spekulaci, že italské nemocnice veškeré své zemřelé pacienty nálepkují jako zemřelé na Covid-19, protože na každého zemřelého pacienta na Covid-19 získávají od italské vlády dotace z krizového fondu a další příspěvky. Pokud patologie určí, že smrt byla způsobena rakovinou, anebo mozkovou mrtvicí, potom to nelze zpochybnit a říct, že to byl Covid-19, který způsobil smrt.

Institut národního zdraví, čerpá data z pitevních nálezů nemocnic, nikoliv z databáze státu o počtu nakažených koronavirem.

Podle poslance se opět prokazuje, proč jsou všechny nemocnice v Evropě prázdné, ač by měly být čekárny a chodby zavaleny ležícími a umírajícími obětmi koronaviru, jak jsme viděli na videích z Číny v lednu a v únoru tohoto roku. Důvodem je podle něj to, že byla virová nákaza zneužita jen jako politický nástroj k posílení stability chřadnoucích vlád a garnitur v Evropě.

Německá kancléřka Merkelová, která se před pandemií čelila klesající velké popularitě, je nyní v Německu nejpopulárnějším politikem, když jí popularita stoupla o 11 procentních bodů na 64 procent. Totéž platí o italském premiérovi Contim, či francouzskému prezidentovi Macronovi. 

S tím jde v ruku v ruce plán na prosazení bezhotovostní společnosti. Kvůli pandemii se lidé bojí platit s hotovými penězi, aby se z nich nenakazili. Hotové peníze nelze stopovat, hotové peníze nemůže zablokovat exekutor, obstavit banka. Hotovost je zkrátka mimo kontrolu a tedy nástrojem svobody. Dobrovolně by na to lidé nikdy nepřistoupili, proto bylo nutno vytvořit situaci, kdy to budou sami chtít.

Podobně je to i s “chytrou karanténou”, kde vás sledují 24 na monitoru 24 hodin denně, protože jste podezřelí z infikace. Monitorují se transakce vašich nákupů, záznam hovorů či sms a nakonec se ozve zabušení na dveře: “Pojďte s námi, jste podezřelý z infikace”.

Vypadá to, že po skončení epidemie bude svět monitorovaný víc než předtím a ještě k tomu legálně a navíc – protože si to bude většina lidí, zpitomnělých médii, přát – v zájmu zdraví. Co si o koronaviru myslí přední česká bioložka Soňa Peková?

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu