Šílená zpráva v roce 30. výročí konce socialismu

Domácí 09. října 2019 | 04:09 — Ilona Cílková
Premiér Andrej Babiš s ministryní financí zavítali na jednání užšího vedení KSČM, aby komunisty požádali o schválení rozpočtu na příští rok se schodkem 40 miliard. Smutná zpráva v roce 30. výročí konce socialismu.
Škemrání u komunistů označil Jan Skopeček za ostudné / ODS

Je smutnou symbolikou a tragédií této vlády, že právě v roce, kdy si připomínáme 30 let svobody a konce zločinného komunistického režimu, rozhodují komunisti o nejdůležitějším zákonu tohoto roku, zní z řad ODS.

„,Předseda vlády se zúčastnil jednání výkonného výboru komunistické strany, aby soudruhy požádal o podporu státního rozpočtu. Po družné debatě soudruzi vyjádřili návrhům podporu.‘ To není článek z Rudého práva, to je realita roku 2019. Třicet let od Listopadu schvalují komunisté státní rozpočet. Potřebujeme rozumnou vládu bez politických extrémů,“ řekl k tomu předseda ODS Petr Fiala.

Podle poslance Jana Skopečka z ODS je rozpočtová politika ministryně financí Aleny Schillerové a celé koaliční vlády hnutí ANO a ČSSD v době ekonomického růstu neodpovědná.

„A to v takové míře, že duo Babiš, Schillerová musí v sídle KSČM orodovat, aby komunisté hlasovali pro schodek vyšší o 10 mld., než sami považují za rozumný. Nic nemůže ilustrovat neschopnost dobře hospodařit s prostředky daňových poplatníků lépe a plastičtěji, než návštěva a žádost premiéra Babiše a ministryně financí Schillerové o podporu na politbyru KSČM. Šílená zpráva v roce 30. výročí konce socialismu,“ dodal Jan Skopeček.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu