Zastaralá technika i ekologická zátěž, to jsou rizika dovezených ojetin, přesto jich v ČR neubývá

Ostatní 25. srpna 2019 | 15:20 — Anna Novotná
Koupě ojetého vozu s sebou přináší řadu rizik. Zastaralá technika, která vám nezajistí maximální bezpečnost při nehodě, výfuky chrlící do ovzduší látky v množství, které nové emisní normy zakazují… ale také vysoké servisní náklady, nadměrná spotřeba paliva a všudypřítomné riziko, že vás vaše auto nechá na holičkách v okamžiku, kdy to nejméně čekáte… Přesto počet starých ojetin dovezených ze zahraničí neklesá. Naopak, čím dál tím víc přispívá ke stárnutí vozového parku v Česku.
Další 2 fotografie v galerii
Ojetý vůz z luxusního showroomu? Proč ne / Emil Frey Select

Právě průměrné stáří tuzemského vozového parku, které se podle posledních údajů z letošního července opět zvýšilo o 0,19 roku na hodnotu 14,82 roku, nás řadí na chvost celé Evropské unie a spolu s dovozy starých a nekvalitních aut ze zahraničí představuje vážný problém jak pro bezpečnost provozu, tak pro životní prostředí. Naštěstí mnoho českých motoristů už objevilo, že je lepší připlatit a pořídit si zánovní, neboli roční vůz. Na tyto tak zvané mladé ojetiny se specializují značkové programy ojetých vozů, například nově vzniklý Emil Frey Select. S ním si mohou dopřát kvalitu a jistotu srovnatelnou s novými auty i ti, kteří si nemohou či nechtějí kupovat zcela nový vůz.

U Emil Frey Select se díky serióznímu přístupu dle švýcarských standardů vyvarujete také dalších významných rizik spojených s koupí ojetiny – všechny vozy v nabídce mají naprosto jasný původ, stav kilometrů a transparentní servisní historii. Vždyť na certifikované ojeté vozy nabízí Emil Frey Selectzcela zdarma roční záruku, která může být v některých případech rozšířena až na dva roky! Tato zárukakryje 15 konstrukčních skupin celého auta a takřka kopíruje záruku na nové vozy. Lze ji dokonce uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu dané značky v celé Evropě a její součástí je rovněž asistenční služba.
 
V široké nabídce zánovních vozů dominují nadstandardně vybavené modely značek Citroën a Peugeot, nicméně zákazník má samozřejmě na výběr i z modelů jiných výrobců. Kompletní nabídku najdete na webu www.emilfreyselect.cz, nebo můžete navštívit jedno ze čtyř prodejních míst v Praze (Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská). Zejména prostředí prodejního showroomu v Kolbenově ulici stojí za pozornost, protože si v ničem nezadá s prodejními místy nových aut, a to včetně poskytovaných služeb jako jsou výhodné pojištění či financování. K dispozici je zde i servisní zázemí pro detailní technickou prohlídku vozu, což je jen další z řady přesvědčivých důkazů, že Emil Frey Select je tím pravým seriózním partnerem pro váš nákup kvalitního ojetého vozu.

Související články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu