Šéfem dopravní policie je muž, který byl s partnerem ve Výměně manželek

Domácí 03. prosince 2019 | 04:00 — redakce
Novým ředitelem dopravní policie se od 1. prosince stal Jiří Zlý, donedávna šéf stejného odboru Moravskoslezského kraje. Vedením celorepublikového útvaru byl pověřen už od září, nyní uspěl ve výběrovém řízení na ředitelskou pozici. Jde o muže, který se před lety objevil v reality show Výměna manželek, kde byl i se svým partnerem Markem.
Další 3 fotografie v galerii
Jiří Zlý se stal šéfem celorepublikové dopravní policie / Archiv PČR

Změnu ve vedení šéfa dopravní policie oznámilo policejní prezidium. Jiří Zlý vystřídal v čele dopravní policie Jaroslava Řeháka, který se z osobních důvodů vrátil na post šéfa odboru dopravní policie Libereckého kraje. Zlý slouží u státní policie od roku 1992.

V jednom z dílů show Výměna manželek z roku 2017 mohli diváci vidět gay pár ze Sviadnova na Moravě, který tvořil Marek (40) aJiří (46), kteří spolu vychovávají  dcery Patricii (17) a Natálii (15). Na druhé straně byli manželé Jindřiška a Michal z Bechyně na Táborsku se svými dvěma dětmi.  

„Do Výměny manželek jsme se přihlásili proto, abychom ukázali, že i tento typ rodiny může perfektně fungovat. Vychováme spolu dvě dcery, které má Jirka z prvního manželství," řekli tehdy partneři Marek a Jiří. A sklidili obrovský obdiv a úspěch. 

"Netušila jsem, že dva chlapi, kteří spolu žijí a vychovávají děti, mohou být tak vzornými ,rodiči´. A je evidentní, že je jedno, zda spolu žije muž a žena, dva muži nebo dvě ženy. Důležité je, jak se chovají a jak se mají jejich děti. Tady ti ukázali, že je to perfektní," psala tehdy jedna z divaček.

Jiří Zlý má u svých nadřízených velkou podporu a měl i tehdy, kdy prošel televizním pořadem. Jeho partner Marek se věnuje manažerské pozici a na Ostravsku pořádá i společenské akce a plesy. "Žijeme úplně normálně, jako každý jiný pár. Jen prostě nepotřebujeme ženu...," dodal Marek.

Ten působí v rodině jako mladší partner a "strýček" pro dcery staršího Jiřího, které má z tehdejšího manželství. O něm dnešní šéf policie říká, že byl hodně mladý, než si ujasnil své citové vazby. Mezi policisty je Zlý velmi respektován a brán za jednoho z největších odborníků ve svém oboru.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové cestovatele

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Zavřít reklamu