Radek Štěpánek rozjíždí ekologický byznys

Domácí 11. dubna 2019 | 08:24 — Jan Hartl
Bývalá tenisová špička Radek Štěpánek v dubnu 2019 vstupuje do nového ekologického projektu, ručnímytí aut bez použití vody.
Radek Štěpánek je velkým příznivcem zodpovědného chování spotřebitelů / archiv

Tenista je velkým příznivcem zodpovědného chování spotřebitelů. Čištění automobilů, při kterém se ušetří až 135 litrů vody na jedno auto, jej nadchlo. Kromě této aktivity Radek Štěpánek pracuje na dalších ekologických projektech, např. úspora elektrické energie.
 
Radek Štěpánek se minulý rok v říjnu rozloučil s tenisovou kariérou, která trvala 22 let. Nabídky na trénování s díky odmítá, ale i tak nezahálí. Svůj čas kromě rodiny věnuje hlavně obchodním aktivitám. „Poměrnou část každého dne mi zaberou projekty, na kterých aktuálně pracuji. Věnuji se především ekologickým projektům a jedním z nich je NO-H2O.

V naší společnosti dokážeme nabídnout zákazníkům mytí automobilu bez použití vody, což znamená, že v průměru ušetříme 135 litrů vody za jedno umyté auto. Každý ušetřený litr se počítá,“ sděluje Radek Štěpánek.
 
Nejen ve světě, ale i v České republice je obrovský tlak na ekologii a šetrnost k přírodě. „V Česku přibývá víc a víc zodpovědných spotřebitelů, kteří mají zájem opustit zaběhnuté postupy a vydat se šetrnější cestou. A to je i jeden z hlavních potenciálů podnikání v ekologických projektech. Již brzy se můžeme dočkat okamžiku, od kdy budou postupy šetrnější k přírodě zákazníky přímo vyžadovány, a tak proč tomu nejít naproti,“ komentuje obchodní aktivity Štěpánek.

Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

Jaké jsou výhody běhu? Fakta a mýty o tomto sportu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Zavřít reklamu